Susisiekite
su mumis:

Tel. nr. +370 37 390370
Mob. nr. +370 698 51195
Fax. nr. +370 37 390294
El. paštas:  info(eta)arnelita.lt


I-V 8:00-17:00                 facebook11.jpg
Skype: arnelita_office 

Mūsų patirtis - 23 metai!

LT   EN   RU      

Privatumo politika

Krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias



Mums patinka geri pokyčiai, todėl ruošdamiesi gegužės 25 dienai, kai įsigalios Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas,  atsinaujinome ir mes – kviečiame iš naujo susipažinti su:

Privatumo politika.pdf

Naudojimosi taisykles.pdf

Slapuku politika.doc




PRIVATUMO POLITIKA

UAB „Arnelita“ gerbia Jūsų privatumą ir įsipareigojame saugoti jį laikydamiesi šios Privatumo politikos (toliau – „Privatumo politika“). Šioje Privatumo politikoje rasite informaciją apie Jūsų asmens duomenų tvarkymą. Mes įsipareigojame būti skaidrūs, pateikdami aiškią informaciją apie tai, kokie Jūsų asmens duomenys tvarkomi, tvarkymo tikslus, asmens duomenų saugojimo laikotarpį, taip pat teisinį duomenų tvarkymo pagrindą ir kitą informaciją, kurią turime pateikti pagal galiojančius teisės aktus.

Turinys:

1. Kokius asmens duomenis tvarkome ir kodėl?

2. Kaip mes renkame informaciją apie Jus?

3. Kiek laiko saugome Jūsų asmens duomenis?

4. Kam galime atskleisti Jūsų asmens duomenis?

5. Asmens duomenų apsauga

6. Jūsų teisės

7. Privatumo politikos pakeitimai

8. Kontaktinė informacija



1. Kokius asmens duomenis tvarkome ir kodėl?

Prisijungę prie užsakymų sistemos www.arnelita.lt arba sutikę gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus mūsų interneto svetainėje, kartu pateikiate savo asmens duomenis. Jūsų pateiktus duomenis teisėtai tvarkome ir naudojame žemiau išvardytais tikslais:



1.1. UAB „Arnelita“ užsakymų sistemoje užsiregistravimas

Asmens duomenų kategorijos

Duomenų tvarkymo teisinis pagrindas

Vardas, pavardė, adresas, el. paštas, telefonas.

Sutarties su Jumis sudarymas ir vykdymas

Jei norite tapti nariu, gauti bei naudotis pasiūlymais ir sutinkate su UAB „Arnelita“ užsakymų sistemos terminais bei sąlygomis, tuomet mes renkame informaciją apie Jus. Gautus duomenis naudojame, kad atpažintume Jus, kai pateikiate mums užklausas, sudarytume sąlygas naudotis nuolaidomis ir kitais pasiūlymais, praneštume apie narystės sąlygas (Privatumo politikos, terminų bei sąlygų pokyčius ir pan.) el. paštu, o skubiais atvejais (kilus problemų su pinigų pervedimu, pametus daiktus ir pan.) susisiektume telefonu ar registruotu laišku.

Norėdami tapti mūsų klientu, turite sutikti su programos terminais bei sąlygomis ir pateikti savo asmens duomenis. Jeigu nesutiksite su terminais bei sąlygomis ir nepateiksite asmens duomenų, prisijungti prie www.arnelita.lt užsakymų sistemos negalėsite.

Pateikdami asmens duomenis, patvirtinate, kad jie yra tikslūs ir teisingi. Pastebėję netikslumų, iš karto juos ištaisykite.

Tiesioginė rinkodara (pasiūlymai, apklausos ir kt.) klientams

Asmens duomenų kategorijos

Duomenų tvarkymo teisinis pagrindas

Vardas, gimimo data, šalis, lytis, miestas, kalba, pirkimų istorija, el. paštas, el. pašto sąveika (informacija apie tai, ar naujienlaiškis buvo perskaitytas, kada ir kiek kartų jis buvo perskaitytas / atvertas, ar jis buvo persiųstas, kokia operacinė sistema ir el. pašto serveris (jo vieta) buvo naudojami).

Gavę jūsų sutikimą, tiesioginės rinkodaros tikslais tvarkome asmens duomenis, o remdamiesi mūsų teisėtu interesu atrinkti ir pasiūlyti būtent Jūsų poreikius atitinkančias prekes ir paslaugas, vykdome profiliavimą.

Siųsti Jums naujienas apie prekes ir paslaugas, pasiūlymus bei reklaminę medžiagą galime tik tuo atveju, jeigu sutinkate gauti šią informaciją.

Jeigu sutikote gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus elektroniniu paštu, norėdami suprasti, ar informacija, kurią siunčiame, Jums aktuali, renkame statistinę informaciją apie išsiųstus naujienlaiškius (ar naujienlaiškį perskaitėte, kada ir kiek kartų jį perskaitėte ar atvėrėte, ar persiuntėte jį kitiems, kokią operacinę sistemą ir el. pašto serverį (jo vietą) naudojote).

Be to, remdamiesi profiliavimu, siunčiame specialiai Jums atrinktus prekių ir paslaugų pasiūlymus, t. y. pagal amžių, lytį, šalį ir miestą, kuriame gyvenate, ir pirkimų istoriją.

Atsisakyti tiesioginės rinkodaros galite susisiekę su mumis žemiau nurodytais kontaktais.

1.2.Tiesioginė rinkodara prenumeruojantiems naujienlaiškius svetainėje

Asmens duomenų kategorijos

Duomenų tvarkymo teisinis pagrindas

Vardas, el. paštas, el. pašto sąveika (informacija apie tai, ar naujienlaiškis buvo perskaitytas, kada ir kiek kartų jis buvo perskaitytas / atvertas, ar jis buvo persiųstas, kokia operacinė sistema ir el. pašto serveris (jo vieta) buvo naudojami).

Tvarkome asmens duomenis, remdamiesi Jūsų sutikimu.

Jei mūsų interneto svetainėje sutinkate gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus, el. paštu siunčiame Jums naujienas apie prekes ir paslaugas, pasiūlymus bei reklaminę medžiagą.

Jeigu sutikote gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus elektroniniu paštu, norėdami suprasti, ar informacija, kurią siunčiame, Jums aktuali, renkame statistinę informaciją apie išsiųstus naujienlaiškius (stebime, ar naujienlaiškį perskaitėte, kada ir kiek kartų jį perskaitėte ar atvėrėte, ar persiuntėte jį kitiems, kokią operacinę sistemą ir el. pašto serverį (jo vietą) naudojote).

Atsisakyti tiesioginės rinkodaros pranešimų galite spustelėję atsisakymo nuorodą laiške arba susisiekę su mumis žemiau nurodytais kontaktais.

Registruodamiesi tiesioginės rinkodaros pasiūlymams, jūs patvirtinate, kad jūsų nurodyti asmens duomenys yra tikslūs ir teisingi, ir jūs esate ne jaunesni kaip 16 metų amžiaus.

2. Kaip mes renkame informaciją apie Jus?

Jūsų asmens duomenis gauname, kai pateikiate juos užsiregistruodami www.arnelita.lt užsakymų sistemoje, susisiekiate su mumis ar užsisakote naujienlaiškį.

3. Kiek laiko saugome Jūsų asmens duomenis?

Jūsų asmens duomenis saugosime iki tos dienos, kai nutrauksite narystę ar paprašysite juos ištrinti dėl kitų priežasčių. Duomenys automatiškai ištrinami praėjus 5 metams nuo paskutinio pasijungimo el. parduotuvėje.

Jūsų asmens duomenys paskyroje saugomi 5 metus nuo paskutinio prisijungimo.

Duomenys, pateikti užsisakant tiesioginės rinkodaros pranešimus interneto svetainėje, bus saugomi tol, kol pageidausite gauti mūsų tiesioginės rinkodaros pranešimus.

4. Kam galime atskleisti Jūsų asmens duomenis?

Jūsų asmens duomenis galime atskleisti:

a) Įmonėms, su kuriomis dirbame

Asmens duomenys yra atkleidžiami įmonėms, kurios teikia mums paslaugas. Tai yra IT priežiūros, naujienlaiškių siuntimo įmonės ir reklamos agentūros. Visos šios įmonės privalo užtikrinti tokią pačią Jūsų asmens duomenų apsaugą, negali naudoti jų neleistinais tikslais ir turi užtikrinti, kad jų partneriai elgsis taip pat.

b) Kita

Ginčų atveju galime perduoti Jūsų duomenis teisės konsultantams.



5. Asmens duomenų apsauga

Su Jūsų asmens duomenimis elgiamės atsakingai:

a) Saugumas

Jūsų duomenų apsaugai naudojame technines ir organizacines saugumo priemones. Duomenys laikomi saugiai ir yra prieinami ribotam asmenų skaičiui.

b) Tarptautinis perdavimas

Asmens duomenys tvarkomi Europos Sąjungos / Europos ekonominės erdvės ribose.

6. Jūsų teisės

Jūs turite šias teises:

a) teisę gauti informaciją apie tai, ar tvarkome Jūsų asmens duomenis, ir prieigą prie savo duomenų;

b) teisę kreiptis į mus su prašymu ištaisyti netikslius asmens duomenis;

c) teisę ištrinti savo asmens duomenis. Ši teisė negalioja, jei duomenų tvarkymas susijęs su saviraiškos ir informacijos laisve, teisiniais įsipareigojimais ar teisinių reikalavimų nustatymu, vykdymu bei gynimu;

d) teisę gauti ar perduoti kitai įmonei savo asmens duomenis (vadinamoji teisė į duomenų perkeliamumą). Ši teisė galioja, kai asmens duomenys tvarkomi automatizuotai, remiantis Jūsų sutikimu arba pasirašius sutartį;

e) teisę apriboti asmens duomenų tvarkymą tam tikromis aplinkybėmis;

f) teisę nesutikti su Jūsų asmens duomenų tvarkymu kai asmens duomenų tvarkymas yra grindžiamas mūsų ar trečiųjų šalių teisėtais interesais;

g) teisę nesutikti su Jūsų asmens duomenų tvarkymu tiesioginės rinkodaros tikslais, įskaitant profiliavimą;

h) teisę bet kuriuo metu atšaukti sutikimą tvarkyti Jūsų duomenis.

Norėdami pasinaudoti šiomis teisėmis, kreipkitės į mus raštu : Info@arnelita.lt

Jeigu manote, kad tai, kaip tvarkome Jūsų asmens duomenis, neatitinka galiojančių teisės aktų, turite teisę kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją (www.ada.lt).

7. Privatumo politikos pakeitimai

Reguliariai peržiūrime savo privatumo politiką. Ši versija atnaujinta 2018 m. gegužės 7d.

8. Kontaktinė informacija

Jei turite klausimų apie asmens duomenų tvarkymą, pageidavimų ar pastabų, susisiekite su mumis:

UAB „Arnelita“ įmonės kodas 168639176, Europos pr. 106C, tel.+370 37 390370, el. paštas Info@arnelita.lt


NAUDOJIMOSI TAISYKLĖS


Šiose UAB „Arnelita" parengtose svetainės www.arnelita.lt (toliau - „Svetainė") naudojimo taisyklėse (toliau - „Taisyklės") numatytos Svetainės naudojimo sąlygos ir savo paskyrą užregistravusių arba neužregistravusių Svetainės vartotojų (toliau - „Svetainės vartotojai") teisės ir pareigos.

1. Bendrosios nuostatos

1.1. Svetainę sukūrė ir tvarko UAB „Arnelita", įmonės kodas: 168939176, buveinės adresas: Europos pr. 106C, Kaunas, Lietuva, Svetainės tema - „Pramoninė santechnika" - skirta Lietuvos Respublikos, bei kitų EU teritorijoje gyvenantiems vartotojams. Šios taisyklės atitinka Lietuvos Respublikos civilinį kodeksą, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymą, Lietuvos Respublikos autorių ir gretutinių teisių įstatymą, Lietuvos Respublikos vartotojų teisių apsaugos įstatymą, Lietuvos Respublikos visuomenės informavimo įstatymą bei kitus galiojančius Lietuvos Respublikos teisės aktus. Taisyklės galioja tik Lietuvos Respublikos teritorijoje.

1.2. UAB „Arnelita" rekomenduoja Svetainės vartotojams ir prieš registruojant Svetainėje paskyrą (toliau - „Paskyra") susipažinti su šiomis taisyklėmis, terminais ir sąlygomis. Registruodamiesi Svetainėje, Svetainės vartotojai patvirtina, kad sutinka su Taisyklių nuostatomis. Asmenys, nesutinkantys su Taisyklių nuostatomis arba UAB „Arnelita" privatumo politika, negali naudotis Svetaine.

2. Intelektinės nuosavybės teisės

2.1. Visi Svetainėje pateikti intelektinės veiklos rezultatai ir individualizacijos priemonės, tarp jų dizaino elementai, projektai, brėžiniai, maketai, grafiniai vaizdai (įskaitant iliustracijas), fotografijos kūriniai bei analogišku fotografijai būdu sukurti kūriniai, tekstai, audiovizualiniai kūriniai, kompiuterinės programos, kurios yra Svetainės dalis, muzikos kūriniai su tekstu arba be teksto ir kiti kūriniai, taip pat prekių ženklai ir pramoniniai pavyzdžiai saugomi pagal Lietuvos Respublikos autorių ir gretutinių teisių įstatymą, kitus Lietuvos Respublikos teisės aktus, reglamentuojančius intelektinės nuosavybės apsaugą bei vadovaujantis tarptautinėmis sutartimis, kurių dalyvė yra Lietuvos Respublika. Minėtų saugomų objektų visuma ir kiekvienas jų atskirai yra Svetainės saugomas turinys (toliau - „Turinys").

2.2. UAB „Arnelita" yra Svetainės kaip sudėtinio kūrinio ir pateikto Turinio teisių turėtoja. Tai, kad Turinį svetainėje pateikia Svetainės vartotojai, nereiškia Turinio naudojimo teisių ar išskirtinių teisių į tokį Turinį perleidimo UAB „Arnelita", kitiems Svetainės vartotojams arba kitiems tretiesiems asmenims, jei Taisyklėse nenumatyta kitaip.

2.3. Turinys negali būti naudojamas (įskaitant kopijavimą, publikavimą, atkūrimą, perdirbimą, platinimą, pardavimą ar kitokį naudojimą) dalimis arba visas be teisių turėtojų sutikimo, išskyrus šiose Taisyklėse bei Lietuvos Respublikos autorių ir gretutinių teisių įstatyme ar kituose teisės aktuose, reglamentuojančiuose intelektinės nuosavybės apsaugą, tiesiogiai nustatytus atvejus.

2.4. Svetainės vartotojai turi teisę teisėtai pateikti Svetainėje Turinį, susijusį su pramonine santechnika, naudoti Svetainėje pateiktą Turinį be išankstinio teisės turėtojų leidimo tik asmeniniais tikslais, teisėtai naudodamiesi Svetainės funkcinėmis galimybėmis, konkrečiai - leisti žiūrėti (laikino pobūdžio trumpalaikis atkūrimas) Turinį Svetainėje, pateikti komentarus ir žymėti „Patinka", išsaugoti Turinį Svetainėje esančios asmeninės Paskyros skyrelyje „Mano paskyra", dėti nuorodas į Turinį socialiniuose tinkluose ir kitose interneto svetainėse, teikti UAB „Arnelita" skundus dėl Turinio pateikimo Svetainėje teisėtumo. Naudodamas Turinį bet kuriuo minėtu būdu, Svetainės vartotojas privalo išsaugoti visus žymėjimus, liudijančius išskirtines teises ir nuosavybės teises į Turinį (autorių teisių apsaugos ženklą, kitokias autorystės nuorodas), taip pat išsaugoti nepakeistą autoriaus vardą.

2.5. Svetainės vartotojai, pateikdami Svetainėje teisėtai jiems priklausantį Turinį, sutinka, kad jų pateiktas turinys, komentarai ir pastabos dėl asmeninio Turinio ir kitų Vartotojų Turinių yra viešai prieinami. Kiti Svetainės vartotojai turės prieigą prie tokio Turinio bet kuriuo metu tol, kol toks Turinys bus Svetainėje, jie galės rašyti komentarus, žymėti „Patinka", išsaugoti Turinį Svetainėje esančios asmeninės Paskyros skyrelyje „Mano paskyra", dėti nuorodas į Turinį socialiniuose tinkluose ir kitose interneto svetainėse.

2.6. Svetainės vartotojas atsako už Turinio ar kitokios informacijos, kurią jis įrašo arba kitaip viešai skelbia (publikuoja) Svetainėje ar pasitelkdamas jį, pateikimo teisėtumą. Svetainės vartotojas neturi teisės publikuoti Turinio Svetainėje, jei neturi atitinkamų įgytų arba jam vadovaujantis Lietuvos Respublikos autorių ir gretutinių teisių įstatymu ar kitais taikomais teisės aktais (įskaitant intelektinės nuosavybės teises į Turinį ir trečiųjų asmenų duomenis, bet tuo neapsiribojant) suteiktų teisių atlikti tokius veiksmus.

3. Registracija Svetainėje

3.1. Svetainės Turinys prieinamas Svetainės vartotojams, nesvarbu, ar jie užsiregistravę Svetainėje . Tačiau norint aktyviai naudotis Svetainės galimybėmis (pavyzdžiui, rašyti straipsnius ir dalytis jais su kitais Svetainės vartotojais, pateikti Svetainėje Turinį, rašyti komentarus ir t. t.), Svetainėje būtina sukurti Paskyrą.

3.2. Svetainėje paskyrą gali sukurti tik užsiregistravę nariai.

3.3.. Paskyras vartotojai Svetainėje sukuria savo noru, mokestis už registraciją ir naudojimąsi Svetaine neimamas. Svetainėje Paskyrą gali sukurti fizinis asmuo, gyvenantis Lietuvos Respublikos teritorijoje, sulaukęs 18 metų.

3.4. Registruodamas Paskyrą, vartotojas Svetainės registracijos formoje privalo nurodyti būtiną teisingą ir aktualią informaciją, įskaitant unikalų kiekvieno Svetainės vartotojo prisijungimo vardą (elektroninio pašto adresą arba lotyniškų raidžių ir skaičių kombinaciją, leidžiančią prisijungti prie Svetainės) ir prisijungimo slaptažodį, bei kitus duomenis Svetainės vartotojas yra atsakingas už tai, kad informacija, pateikta kuriant Svetainėje Paskyrą, būtų teisinga, aktuali, išsami ir atitinkanti Lietuvos Respublikos civilinį kodeksą Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymą, Lietuvos Respublikos autorių ir gretutinių teisių įstatymą, Lietuvos Respublikos vartotojų teisių apsaugos įstatymą, Lietuvos Respublikos visuomenės informavimo įstatymus bei kitus galiojančius Lietuvos Respublikos teisės aktus.

3.5. UAB „Arnelita" ragina Svetainės vartotojus siųsti klausimus ir komentarus, susijusius su Turiniu ir kitokia Svetainėje pateikta informacija, adresais ir telefonais, nurodytais Taisyklių 7.5 punkte..

4. Saugumas

4.1. UAB „Arnelita" taiko visas būtinas priemones, kad užkirstų kelią nesankcionuotam prisijungimui prie Svetainės vartotojų Paskyrų. Todėl Svetainės vartotojai prie savo Paskyrų gali prisijungti, naudodami slaptažodį ir prisijungimo vardą. Svetainės vartotojai turi saugoti paslaptyje prisijungimo vardą ir slaptažodį, kuriuos jie naudoja prisijungdami prie Svetainės.

4.2. UAB „Arnelita" neatsako už trečiųjų asmenų (tarp jų interneto paslaugų teikėjų, užtikrinančių svetainės prieigą Vartotojo buvimo vietoje) veiksmus, susijusius su ryšio kanalų, kuriais perduodama informacija į Svetainę arba iš Svetainės, apsauga, taip pat negarantuoja nuolatinės prieigos prie Svetainės ir jos darbo be trukdžių. UAB „Arnelita" neatsako už žalą, patirtą dėl Svetainėje pateiktos informacijos (taip pat tos, kuri yra Turinio dalis) arba siunčiamos per Svetainę informacijos praradimo arba pakeitimo, išskyrus atvejus, kurie yra tiesiogiai numatyti Lietuvos Respublikos galiojančiuose teisės aktuose. Svetainės vartotojai turi būti itin atsargūs, priimdami sprendimus dėl Svetainėje pateikiamos arba per Svetainę siunčiamos informacijos turinio.

4.3. Naršant Svetainėje, tam tikra techninio pobūdžio anoniminė informacija (pavyzdžiui, svetainės, iš kurios Vartotojas perėjo į Svetainę, URL; naršyklės, kurią Svetainės vartotojas naudoja norėdamas pasiekti Svetainę, IP adresas ir versija) gali būti renkama paslėptu būdu. Tokia informacija renkama Svetainės vartotojams tiesiogiai neteikiant informacijos.

4.4. Svetainėje gali būti naudojama ir derinama slapukų renkama anoniminė informacija, kad būtų užtikrintas kokybiškas Svetainės vartotojų aptarnavimas, kuriant nustatymus pagal Svetainės vartotojų poreikius, renkant ir analizuojant statistiką ir tendencijas, gerinant Svetainę dėl vartotojų patogumo. Tokia informacija be Svetainės vartotojų sutikimo nesiejama su Asmens duomenimis, renkamais kituose Svetainės skyriuose. Daugiau informacijos apie slapukų naudojimą rasite mūsų slapukų politikoje

5. Trečiųjų asmenų svetainės

5.1. Svetainėje gali būti nuorodų į trečiųjų asmenų svetaines. UAB „Arnelita" nekontroliuoja tokių svetainių, neatsako už trečiųjų asmenų svetainėse pateikto turinio teisėtumą, bet kuriuo atveju Taisyklės netaikomos šių svetainių naudojimui. Svetainės vartotojai turėtų susipažinti su kiekvieno jų lankomo svetainės konfidencialumo politika ir (arba) naudojimo taisyklėmis.

6. Svetainės vartotojų teisės ir pareigos

6.1. Svetainės vartotojai turi teisę:

· užregistruoti Svetainėje Paskyrą;

· keisti ir tikslinti Asmens duomenis ir kitą informaciją savo Paskyroje Svetainėje;

· teisėtai pateikti Svetainėje Turinį, susijusį su paramonine santechnika;

· rašyti komentarus dėl Turinio, kurį Svetainėje pateikė jie patys arba kiti Vartotojai, bei žymėti „Patinka";

· dėti nuorodas į Turinį socialiniuose tinkluose ir kituose interneto svetainėse;

· išsaugoti Turinį Svetainėje esančios asmeninės Paskyros skyrelyje „Mano paskyra";

· registruotis dalyvauti renginiuose, kuriuos organizuoja UAB „Arnelita";

· teikti UAB „Arnelita" skundus dėl Svetainėje pateikto Turinio, Svetainės darbo ir kitų Svetainės vartotojų veiksmų;

· bet kuriuo metu panaikinti Paskyrą, vadovaudamiesi Svetainės instrukcijomis.

6.2. Lankydamasis Svetainėje ir naudodamasis jo galimybėmis, Svetainės vartotojas privalo:

· laikytis Lietuvos Respublikoje galiojančių teisės aktų ir šių Taisyklių nuostatų;

· nedelsdamas informuoti UAB „Arnelita", jei prie jo Paskyros bandoma neteisėtai prisijungti ir (arba) buvo neteisėtai prisijungta, ir (arba) panaudotas Svetainės vartotojo slaptažodis ir prisijungimo vardas;

· neperduoti Svetainės vartotojo naudojamo slaptažodžio ir prisijungimo vardo tretiesiems asmenims;

· nepateikti Svetainėje Turinio ir kitokios informacijos, jei tokie veiksmai gali pažeisti kitų asmenų (įskaitant asmens duomenų subjektų ir intelektinės nuosavybės teisės turėtojų) teises ir teisėtus interesus, taip pat galiojančius ir taikomus Lietuvos Respublikos teisės aktus;

· UAB „Arnelita" pareikalavus pašalinti Turinį, pažeidžiantį ar galintį pažeisti trečiųjų asmenų teises arba pateiktą pažeidžiant Taisyklių 6.2 punktą;

· kompensuoti nuostolius, padarytus UAB „Arnelita", Svetainės vartotojams ar tretiesiems asmenims dėl Taisyklių ar Lietuvos Respublikos teisės aktų pažeidimo;

· prieš pateikiant Turinį ir kitokią informaciją, kurioje yra intelektinės veiklos rezultatų, į kuriuos teisės priklauso tretiesiems asmenims, bei trečiųjų asmenų asmens duomenų, įsitikinti, kad tokios informacijos pateikimas yra teisėtas, ir gauti visus būtinus leidimus ir sutikimus;

· laikytis šių Taisyklių ir Lietuvos Respublikoje galiojančių teisės aktų, prieš naudodamasis Svetaine susipažinti su visa teisinio pobūdžio informacija, skelbiama Svetainėje arba prieinama per Svetainėje įdėtas nuorodas;

· reguliariai tikrinti UAB „Arnelita" pranešimus apie Taisyklių pakeitimus;

· nesutinkant su Taisyklėmis ir anonsuojamais jų pakeitimais išeiti iš Svetainės ir panaikinti Paskyrą, jei tokia buvo užregistruota.

6.3. Svetainės vartotojui naudojantis Svetaine draudžiama pateikti ir skleisti Svetainėje bet kokią informaciją:

· grasinančią, diskredituojančią, įžeidžiančią kitus Svetainės vartotojus ar trečiuosius asmenis, žeidžiančią jų garbę ir orumą arba verslinę reputaciją, pažeidžiančią kitų Svetainės vartotojų privataus gyvenimo neliečiamumą;

· pažeidžiančią nepilnamečių asmenų teises;

· kuri yra nepadori, kurioje yra necenzūrinės leksikos, pornografinių vaizdų ir tekstų arba seksualinio pobūdžio scenų, kuriose dalyvauja nepilnamečiai;

· kurioje yra smurto arba nežmoniško elgesio su gyvūnais scenų;

· kurioje aprašomi savižudybės būdai ir priemonės, bet koks kurstymas ją įvykdyti;

· skleidžiančią ir (arba) skatinančią rasinę, religinę, etninę neapykantą ar nesantaiką, skleidžiančią fašizmą arba rasinio pranašumo ideologiją;

· kurioje yra ekstremistinio pobūdžio medžiagos, karo, terorizmo propagavimo, demonstruojami ginklai;

· propaguojančią nusikalstamą veiklą arba kurioje yra patarimų, instrukcijų ar vadovų, kaip įvykdyti nusikalstamus veiksmus;

· kurioje yra riboto naudojimo informacijos, įskaitant valstybines ir komercines paslaptis, informaciją apie trečiųjų asmenų privatų gyvenimą, bet tuo neapsiribojant;

· reklamuojančią narkotinių medžiagų vartojimą arba aprašančią jų vartojimo patrauklumą, informaciją apie narkotikų platinimą, jų gaminimo receptus ir patarimus, kaip juos vartoti;

· sukčiavimo pobūdžio informaciją;

· pažeidžiančią trečiųjų asmenų teises į intelektinės nuosavybės rezultatus;

· pažeidžiančią asmens duomenų subjektų teises;

· pažeidžiančią kitas piliečių ir juridinių asmenų teises ir interesus arba Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimus.

6.4. Svetainės vartotojams draudžiama:

· siųsti masinius pranešimus negavus kitų Svetainės vartotojų išankstinio sutikimo;

· naudoti programinę įrangą ir atlikti veiksmus, trikdančius normalų Svetainės funkcionavimą;

· viešinti ir skleisti Svetainėje arba kitokiais būdais naudoti virusus ir kitas kenkėjiškas programas;

· pateikti Svetainėje komercinę ir politinę reklamą;

· atlikti kitus veiksmus, galinčius pakenkti Svetainei, UAB „Arnelita" ir vartotojams.



7. UAB „Arnelita" teisės ir pareigos

7.1. UAB „Arnelita", suteikdama Svetainės vartotojams technines galimybes, leidžiančias naudotis Svetaine ir pateikti joje Turinį, neprisiima įsipareigojimų tikrinti Svetainės vartotojų pateikiamo Turinio teisėtumo, išskyrus atvejus, kai UAB „Arnelita" gauna kreipimųsi dėl neteisėto Turinio pateikimo.

7.2. UAB „Arnelita" turi teisę užblokuoti Svetainės vartotojo Paskyrą, taip pat blokuoti ir naikinti Turinį, jei Turinys pateiktas neteisėtai arba Svetainės vartotojai atliko neteisėtų veiksmų arba prie vartotojo Paskyros nebuvo prisijungta daugiau nei 5 metus. 

7.3. UAB „Arnelita" turi teisę, jei nenurodyta kitaip, be išankstinio Svetainės vartotojų įspėjimo dėti nuorodas į Turinį (pavyzdžiui, nuotraukas, vaizdo įrašus, tinklaraščius ir t. t.), kurį Svetainės vartotojai pateikė interneto svetainėse ir socialiniuose tinkluose.

7.4. UAB „Arnelita" įsipareigoja nagrinėti pranešimus apie neteisėtai Svetainėse pateiktą Turinį, neteisėtus Svetainės vartotojų veiksmus, kurie gali būti siunčiami elektroniniu paštu info@arnelita.lt arba adresu: Europos pr.106c, Kaunas, Lietuva.

8. Pakeitimai

8.1.UAB „Arnelita" turi teisę keisti šias Taisykles. Pakeitimai bus skelbiami svetainėje www.arnelita.lt ir prireikus kituose bendrovės šaltiniuose. Pakeitimai bus taikomi ir tiems asmenims, kurie pakeitimų įsigaliojimo metu yra Svetainės vartotojai. Pakeitimai pradeda galioti praėjus 30 d. nuo jų paskelbimo svetainėje www.arnelita.lt




Norite paklausti?mailto:info@arnelita.lt



Slapukų (cookies) naudojimo politika

Norėdami Jums suteikti aukščiausio lygio paslaugas  arnelita.lt  svetainėje, naudojame slapukus (cookies). Slapukai naudojami, kad galėtume geriau suprasti, kaip lankytojai naudojasi svetainės turiniu. Rinkdami šiuos duomenis siekiame užtikrinti efektyvesnes svetainės naudojimo funkcijas bei palengvinti vartotojo patirtį. Vartotojo duomenys yra anoniminė informacija.. Naudodamiesi mūsų paslaugomis, Jūs sutinkate naudotis slapukais mūsų tinklapyje arnelita.lt. Informuojame, jog slapukus savo kompiuteryje visada galite išjungti, pakeisdami naršyklės nustatymus.